2
Domaći fudbal

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno nema selektora, a Vladan Milojević bio je jedan od kandidata.

MILOJEVIĆ NA KLUPI ‘ORLOVA’?: Evo šta Zvezdin generalni direktor kaže o tome…

Objavljeno: 19.06.19 u 16:29

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno nema selektora, a Vladan Milojević bio je jedan od kandidata.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Vindergarštena – Mirko Marković)

Prethodnih meseci se često moglo čuti ime Zvezdinog trenera među favoritima za preuzimanje selektorske funkcije ‘orlova’, međutim, do toga nije došlo.

Niti će, ako pitate Zvezdana Terzića, koji je u Austriji u razgovoru sa novinarima jasno stavio do znanja da Milojević neće moći da ‘sedi na dve stolice’.

– Naravno da ne bih pustio Milojevića da istovremeno bude selektor Srbije i trener Zvezde, jer Zvezda traži čoveka koji je 24 sata posvećen poslu – jasan je bio Terzić.

Još jedna dilema je otklonjena…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Terziću, nego šta! Tako se brani čast i ugled Zvezde! Ne daj Milojevića ni za živu glavu, jer sa njim je Zvezda ostvarila najveće uspehe od kad je Srbija samostalna. Setimo se samo onih spektakularnih utakmica Zvezde u grupnoj fazi LŠ, kada smo osvojili “odlično” poslednje mesto u grupi, sa sjajnom gol razlikom od čak 5:17, kada smo celo proleće u SLS odigrali u jakom i brzom ritmu sa mnogo energije a tek što je bila ona utakmica u finalu kupa protiv one ekipe u nekrofilskim dresovima! Sa takvim Milojevićem ćemo sigurno ući u Evropu, ali u društvenoj igri “Ne ljuti se čoveče”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter