4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE – PARTIZAN IDE NA OSTRVO: Žreb naklonjen crno-belima!

Objavljeno: 19.06.19 u 14:35

Fudbaleri Partizana takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope krenuće od drugog kola. Danas su izabranici Save Miloševića dobili i protivnika u drugoj rundi. 

Iako su sezonu završili na trećem mestu usled osvajanja Kupa Srbije, crno-beli će kvalifikacije za Ligu Evrope početi od drugog kola. Može se reći da im je žreb bio naklonjen. 

Partizan je na današnjem žrebu imao dosta sreće. Crno-beli će ići na ostrvo, a protivnici će im biti relativno nepoznati širokim narodnim masama.  Pobednik para Kohans Kvej Nomads (Vels) – Kilmarnok (Škotska).  Sastaće se sa Partizanom. Prvi meč igraće se na Ostrvu.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HVALA NA POVERENJU! 

0
0

4 Komentara

    • Ja sve razumem i frustrarciju navijača i lopve u upravi, imam jedno pitanje šta bi bilo da smo izvukli AEL priče su priče, ali ajde da vidimo kako će to biti za tog pleja, krilo i napadača stranca i jakog štopera što misle da dovedu i kao će se to uigrati ne možemo dovesti legiju stranaca kao komšinica pa da pevaju pukni zoro, a ni naše jače igrače jer nemamo para, ali sačekajmo sa pljuvanjem, ako ćemo da pljujemo bolje da ne igramo.

      0
      0
      Odgovori
  1. Naklonjen???zanima me ko pise ove tekstove?taj sto pise,veze sa fudbalom nema!Kilmarnok je 3.u Škotskoj,a ovakav protivnik je nepotreban u 2.koli kvalifikacija.. taj isti Kilmanrok je u poslednjem kolu pobedio Rendzers 2:1!!!partizan nije ono sto je bio nekada,odnos snaga je 70:30 u korist skota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter