0
Domaći fudbal

GROBARI, UEFA JE PRESEKLA: Izbeći dve ‘mine’ i moguć put na ‘ostrvo’! Radnički bi mogao na Kostića, Gaćinovića i Joveljića…

Objavljeno: 19.06.19 u 00:13

Fudbaleri Partizana dobili su večeras moguće rivale u drugom kolu kvlafikacija za Ligu Evrope, čini se da je moglo lakše.

Partizan je kao osvajač Kupa Srbije izbegao igranje prvog kola kvlafikacija za Ligu Evrope, ali igraće od drugog kola. Crno-beli su u toj fazi povlašćeni u žrebu, ali mogli su da dobiju lakše potencijalne rivale.

Naime, mogući rivali ‘parnog valjka’ su AEL iz Limasola (Kipar), pobednik duela Sabali iz Azerbejdžana i Kraiove iz Rumunije. Sigurno da bi bilo neprijatno ići u goste na ‘ostrvo’ Kilmanroku iz Škotske koji će najverovatnije izbaciti velški Konah.

Od lakših rivala izdvajamo parove Šahtjora iz Soligorskog ili Hibernijansa sa Malte, to jest najlakši mogući rival pobednik duela Krusejdersa iz Severne Irkse i B36 Toršavna sa Farskih ostrva. Moguć rival je i bolji iz dvoboja AS Ženes Eša iz Luksemburga i Tobola iz Kazahstana. Čini se da Partizan nije baš imao sreće.

Radnički iz Niša za potencijalnog rivala ima Ajntraht iz Frankfurta:

Čukarički nije baš imao laku podelu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter