0
Fudbal

EP ZA MLADE: Poljaci šokirali domaćina, VAR sprečio prelep gol Italije (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.19 u 22:55

Mlada fudbalska reprezentacija Poljske ostvarila je drugu pobedu na Evropskom prvenstvu za mlade, pošto je savladala domaćina, selekciju Italije, rezultatom 1:0 (1:0).

Italija je na ovoj utakmici uputila 29 šuteva ka golu, a Poljska ‘samo’ osam. Međutim, jedan od tih osam je pronašao cilj, što ‘azuri’ nisu uspeli večeras i bodovi su otišli Poljskoj.

Jedini gol na meču delo je Bielika u 40. minutu, a vrlo lako je posle tri minuta rezultat mogao da bude poravnat.

Tačnije, mrežu je pogodio Orsolini udarcem izvan šesnaesterca tako što je lopta najpre pogodila desnu stativu, pa levu i završila u mreži. Međutim, sudija je konsultovao VAR koji je pokazao da se Orsolini našao u malom ofsajdu kod prijema lopte.

U drugom poluvremenu gledali smo potpunu opsadu gola Poljaka, ali Italija nije uspela ni do boda, i pored velike podrške na stadionu ‘Renato Dal’Ara’ u Bolonji.

Kjeza, Ken i društvo su ostali kratkih rukava i bez preokreta kao što su to učinili pre tri dana protiv Španije. Sada im preostaje velika borba u poslednjem kolu kada će igrati protiv Belgije, u isto vreme kada će Španija vojevati bitku protiv Poljske.

EP za mlade, 2. kolo:

Grupa A

Španija – Belgija 2:1 (1:1)
(Olmo 7, Fornals 89 – Bornau 24)

Italija – Poljska 0:1 (0:1)
(Bielik 40)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter