2
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

OGLASIO SE NAKON POVREDE PROTIVNIKA: Jovanović uputio poruku fudbaleru Austrije (FOTO)

Objavljeno: 18.06.19 u 00:05

Meč u Trstu obeležila je teška povreda strelca prvog gola za Austrijance Hanesa Volfa kome je pukla noga.

Napadač Austrije stuštio se ka golu Srbije kada je na njega startovao naš defanzivac Vukašin Jovanović. Na prvi pogled činilo se da je start bivšeg fudbalera Crvene zvezde čist, ali je Volf ostao da leži na travi.

Naš fudbaler se nakon meča oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je uputio izvinjenje fudbaleru Austrije.

– Hanes Volf, nisam želeo da te povredim. Žao mi je. Želim ti brz oporavak, budi jak, napisao je Jovanović.

Srbija je u prvom meču ovogodšnjeg prvenstva Evrope za mlade poražena od Austrije sa 2:0. U narednom meču u nedelju od 21 čas naši fudbaleri igraće protiv Danske.


0
0

2 Komentara

  1. Administratorke su najgore osobe koje sam srela u mom zivotu, prvi put su me. Kaznili 3 dana da nemogu da ucestvujem u komer, od 3 produzili na 6, proslo je samo 7 dana oni su ponovili i popeli na 7 dan i imam sliku milosevica u mojoj arhivi, nerazumem kakve veze on ima jer su mi sklonili njegovu sliku, ja volim da ga slusam za mene je on jedan od najpametnijih predsednika koji je srbija imala, administr, su zle osobe, trebaju da kazu sta njima odgovara a sta ne, ja ponekad mozda malo preteram ali sve jeto u normali, citam danas sta kaze crnogor, politicarka srbe naziva cetnicima i jos svasta srbski parlament septicko jamom l. Niko nists, niko nije kaznjen, ja sam rekla da crnogorce treba napolje niko od njih nista nije reko sto srbi nesmeju da kazu da su srbi, dto im nedsji cirilicu, niko nezna da su moji koreni od vasojevica al ja sam ovde rodjena nikad nisam rekla ja sam crnpg, i ja samo mogu da budem ljuta na njih ali ne i da ih mrzim ali uvek sam samo srbkinja, administr, su ne definisane ja se nisam rodila sa kompjuterom, imam zadatak kad. Prodju ovih 7ili 8 dana da im kazem ono sto pritiska moju dusu i gut baj dzeri, nezelim da mi. Koje kakve bitange zagorcavaju. Zivot, par puta su nesto napisale pod. Mojim. Imenom. I. Slike objavili pod mojim. Imenom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter