Kruševački Napredak danas je promovisao novog šefa stručnog štaba, a ovo imenovanje HotSport je najavio još pre 15 dana…

Kada želite pravu informaciju u pravo vreme vi otvorite portal HotSport. Još pre 15 dana naš sajt je objavio vest da će Predrag Rogan biti novi šef stručnog štaba. Kako smo najavili, tako se i dogodilo, dve nedelje kasnije.


Predrag Rogan novi je trener Napretka čiji je cilj da se ove sezone izbori za plasman u Evropu. On će na klupi zameniti iskusnog lisca Milorada Kosanovića.

– Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića, želje su nam iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, pred nama je veliki posao. Atmosfera u klubu i ekipi je pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste. Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe na raspolaganju – istakao je Predrag Rogan.

Ekipa će narednih dana trenirati u Kruševcu, u subotu bi trebalo da se odigra prva probna utakmica protiv Radnika, a u ponedeljak 24. juna predviđena je selidba na Taru u okviru druge faze priprema.