5
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda izabrala vezistu i sledi konačan dogovor! (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.19 u 10:04

Igrač je načelno prihvatio uslove i ukoliko sve bude po planu uskoro stiže u Beograd na potpis ugovora i priključiće se ekipi u Austriji.

Izgleda da je suđeno da u novoj sezoni Crvena zvezda u ekipi ima Španca, a izgleda da će treća sreća biti uspešan posao za šampiona Srbije.

Kako saznaje HotSport konačan izbor veziste spao je na Hoze Kanjasa (32), koji je posle završetka sezone nakon tri godine slobodan da bez obeštećenja napusti PAOK.

Crveno-beli su poslali ponudu bivšem igraču Betisa, Espanjola i Svonsija koju je momak iz Hereza načelno prihvatio i sledi završan čin. Ukoliko bude sve po planu ubrzo sledi dolazak u Beograd na potpis ugovora i zatim će se priključiti ekipi na pripremama u Austriji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Posao se privodi kraju sa levim bekom Havezom iz Egipta i Tomaneom. Portugalski napadač dolazi iz Tondele, a klubovi su izgleda utanačili posao.

Posle EP za mlade plan je da se sa Olimpijakosom postigne dogovor za Lazara Ranđelovica što je kompletan spisak pojačanja za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona uz Radovana Pankova, koji je stigao iz Radničkog iz Niša.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Pitao sam neke navijače Paoka iz Grčke kakav je igrač i rekli su ništa posebno. Ako njima nije dobar, ne treba ni nama.

    0
    0
    Odgovori
    • C. Zvezda slobodno može promeniti odnosno dopuniti ime i od sada da se zove “Agencija fudbalski klub C.Zvezda”, ali će morati i znatno izmeniti statut kluba, pa će tako ubuduče stajati Član 8. 1 a “fudbalska škola fk C.Zvezda će služiti isključivo za dalju prodaju mladih igrača, a popunjavanje tima će se obavljati preko sestrinskih agencija za kupoprodaju fudbalera, koje su u vlasništvu gospodina Falji Ramadanija i gospodina Ivice Pavlovića”. Dalje, u radu agencije f.k. C.Zvezda će biti veoma interesantan i podatak da će se preko agencije g. Falji Ramadanija obavljati dolasci isluženih evropskih igrača, starijih od 32 godine dok će agencija g. Ivice Pavlovića će biti zadužena za dolazak afričkih “kapitalaca”!

      0
      0
      Odgovori
      • Kakva nevesela sadašnjost Crvene Zvezde! Ovaj Anđus se u satiričnom tonu neke parodije osvrnuo na stanje u Zvezdi, ali imam utisak da nije daleko od istine, jer se sve radi u tišini daleko od očiju javnosti a nama se serviraju samo neke šarene laze! Prava istina je tamo negde drugo! Sinonim za apsurdnu situaciju je bio pojam “kafkijanski”, pa zar ovo što se danas dešava sa Zvezdinim biserima i dovođenje ovih isluženih evropskih raga od 35 leta, nije “kafkijanski”?! ne znam kako će Marakana reagovati na ovo “kafkijansko” stanje u Zvezdi, da li i daljim osipanjem ili traženjem ostavki, počev od glave, jer riba od glave smrdi!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter