0
Fudbal

EURO U-21: ‘Lud’ meč u Ćezeni, dva penala za Francuze, Englezi vodili 2:0, izgubili na kraju 2:1 (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.19 u 23:20

U velikom derbiju ‘C’ grupe Francuska je pobedila Englesku u Ćezeni sa 2:1 (0:0), a ‘gordi albion’ će sigurno besneti na sudiju Srđana Jovanovića.

Haos u Ćezeni! A, glavna uloga u tom haosu pripada srpskom arbitru Srđanu Jovanoviću, njegovim pomoćnicima i VAR sobi. Na meču ‘gordog albiona’ i ‘galskih petlova’ videli smo dva penala, poništene golove i crveni karton, i to sve protiv Engleske, ali idemo redom…

‘Gordi albion’ je prvi zapretio, igrao se 14. minut kada je Demari Grej šutirao, a lopta pogodila stativu. Samo dva minuta kasnije šansu je imao Solanke, ali je zamalo bio neprecizan.

U 25. minutu Srđan Jovanović je bez konsultacija sa VAR sobom dosudio penal zbog igranja rukom Klarka-Slotera. Napadač Liona Dembele je šutirao, ali je Henderson odbranio. Do kraja prvog poluvremena Grej je imao sjajnu šansu, ali je šutirao pored gola. Samo pet minuta kasnije sa druge strane je šansu imao Dembele, ali je Henderson opet bio siguran.

U 54. minutu sjajan blic Fodena, nanizao je nekoliko igrača Francuske, šutirao i pogodio za vođstvo Engleza 1:0. Samo šest minuta kasnije Sesenjon je povisio na 2:0, ali je posle signalizacije iz VAR sobe srpski trio taj gol poništio.

U 62. minutu Čuduri je skrivio penal. Srđan Jovanović je pogledao snimak i isključio defanzivca Engleske. Penal za ‘galske petlove’ je ovog puta izveo Oar, ali je ponovo bio neprecizan.

Ipak, sa igračem više Francuska je stigla do preokreta. U 89. minutu je Ikone doneo izjednačenje, da bi u 95.minutu Van-Bisaka postigao neverovatan autogol.

ENGLESKA – FRANCUSKA 1:2 (0:0)

Foden 54 – Ikone 89, Van-Bisaka 90+5 autogol

Stadion: Dino Manuci u Ćezeni.
Sudija: S. Jovanović (Srbija)

ENGLESKA: Henderson – Van Bisaka, Tomori, Klark-Sloter, Dasilva – Čuduri, Madison, Foden, Grej, Sesenjon – Solanke. Igrali su još: Abraham, Klavert-Levin, Monu.
FRANCUSKA: Brenarodni – Balo Ture, Upamekano, Konate, Dagba – Tusar, Oar, Ikone, Rene – Bamba o i Dembele. Igrali su još: Mateta, Nčam i Turam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter