6
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

RADNO U HUMSKOJ: Kamerunac stiže u Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.19 u 11:05

Partizan je do sada u prelaznom roku doveo Dominika Dingu, Igora Vujačića i Perišu Pekušića, a uskoro stiže i prvi stranac.

Vreme je da se sada pojača sredina terena. Kako prenosi ‘Kurir’, Partizan je blizu dogovora sa Gaelom Onduoom. Reč je o Kameruncu koji igra na poziciji zadnjeg veznog i u Humsku bi stigao kao slobodan igrač.

Onduoa je prošle sezone nastupao za Anži za koji je odigrao 25 utakmica. Karijeru je započeo u Rusiji, tačnije Lokomotivi iz Moskve. Kasnije je prešao u CSKA, ali za ‘armejce’ nije odigrao nijedan meč. Briljirao je u dresu danskog Vejlea gde je na 23 utakmice postigao dva gola, što je efikasno za igrača zaduženog za kvarenje igre protivnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oproštaj Saše Ilića na najlepši mogući način! Srećni penzionerski dani i hvala na svemu Sale! ⚪️⚫️⚪️ Photo @starsportphoto

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Gael Onduoa je rođen 1995. godine. Sada se postavlja pitanje da li to znači da će uskoro Humsku napustiti Saša Zdjelar.

0
0

6 Komentara

  1. Ja sam zvezdas ali ovaj je odlican na lopti.zna da je iznese sto je najvaznija osobina zadnjeg,a ne da je ispucava.daleko bolji od zdjelara

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokle vise zadnji vezni,godinama kuburimo sa ofanzivnim vezistom a proslo nam kroz klub 100 zadnjih veznih.Prosle godine smo kilavi bili do zla boga sa stvaranjem sansi za gol a niko nista ne radi da dovede igrace koji ce organizovati igru u napadu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Deluje tehnicki bolje od svih defanzivnih veznih koje je Partizan imao u zadnjih deset godina, zna da odigra na prvu i da bez panike iz odbrane izvuce loptu ka napadu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter