6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Tri pojačanja stižu u Zvezdu do starta evro kvalfikacija!

Objavljeno: 17.06.19 u 09:05

Crvena zvezda bi u Austriji trebalo da popuni sva mesta stranaca, ekipa mora biti kompletirana do starta kvlafikacija za Ligu šampiona.

Polako se kompletiraju redovi Crvene zvezde posle produženog odmora za Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića, a ekipa se posle rada na Zlatiboru i slobodnog dana seli u Austriju. Baza je ista kao i lane u okolini Linca, koja se posrećila prošle sezone ulaskom u Ligu šampiona i da se eventualni podvig ponovi potrebna su pojačanja. Na skeneru su tri pozicije i za dve se radi uveliko tako da bi novajlije trebalo da budu deo tima od starta kvalfikacija u Evropi.

Poziciju levog beka pokriva Milan Rodić, ali ima otvorena vrata da ode u slučaju ponude iz inostranstva, a kao zamena izabran je Egipćanin Karim Hafez, ali još nije sve utanačeno za momka sa kojim je trener Vladan Milojević sarađivao u Omoniji sa Kipra.

Priča sa napadačem Tomaneom je najbliža realizaciji u narednih nekoliko dana, a posle prodaje Dejana Joveljića u Ajntraht ima se dovoljno novca.

Na kraju posle Lorenca Ebesilija potreban je vezista i pored igrača Remsa Roma, koji ima 35 godina, postoje još dve opcije, mada na ovoj poziciji Vladan Milojević ima rešenja i sa odlukom se neće žuriti. Sutra je žreb za kvlafikacije Lige šampiona u Nionu, kada bi trebalo da budu poznata prva dva rivala u novoj evropskoj misiji i od rezultata zavise potezi u drugoj polovini juna.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. Ima li neko u Zvezdi ko razmišlja svojom glavom a ne glavama menadžera Falji Ramadanija i Ivice Pavlovića! Sklonite Milojevića dok ste još na vreme! Može li neko zamisliti kakva je njegova pogubna vizija fudbala kada na pripreme u Austriju vodi one igrače koji su nas prošle godine obrukali u grupnoj fazi LŠ, kao Boaćija, Bena, Jovićića, Čaušića, Savića i Stojkovića?! Ostavio je u Beogradu istinskog majstora Melega ali i Hajdina, kao prekobrojne a odveo je ove navedene limitirane dibiduse za ozbiljan evropskii fudbal! Nažalost po Milojevića, ali on sam sebi seče granu na kojoj sedi! Njemu nema pomoći!

    0
    0
    Odgovori
  2. HOTSPORT SAZNAJE: Tri pojačanja stižu u Zvezdu do starta evro kvalfikacija! Ova tri pojačanja mogu slobofdno da i ne dolaze, jer kod novog trenera neće biti u ptvom planu, posle ispadanja iz kvalifikacija za Evropu! Navijam za Zvezdu još od doba dr. Pižona, ali smatram da nikada nismo imali lošiju igru niti lošijeg trenera! Ovoga trenera svrstavam u rang Save Kristića, Aleksandra Jankovića i Ratka Dostanića! Verujem da će posle ispadanja iz kvalifikacija za Evropu, glas naroda na Marakani reći svoje!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mladi igrači Stanojev, Gavrić i Konatar će dobiti šansu na kašičicu u zaustavnom vremenu, ili je uopšte neće dobiti a na povratku u Beograd, kad se bude stvarao takmičarski tim, Milojević će izjaviti da nisu zadovoljili i biće vraćeni u Grafičar ili pušteni da odu negde na svoju ruku! Erakovića nisu odveli na pripreme jer spremaju njegovu prodaju! čim prođu kvalifikacije za Evropu, “trenera godine” će smeniti Marakana, baš kao i Grofa! Zamislite, “trener godine” je na pripreme odveo potpuno neupotrebljive za Evropu, Stojkovića, Savića, Čaušića, Jovičića, Bena i Boaćija, što je grupna faza LŠ nedvosmisleno potvrdila prošle godine! Kako mogu očekivati da ćemo sa ovim izborom neupotrebljivih igrača za Evropu i sa ovim “trenerom godine” proći kvalifikacije?!P

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakva neznalica od trenera, MELEGA juri a ostavlja Čaušića, sad u Zvezdi nikom neverujem, Terzić je pfolupao ako ovo dozvoli, Bena treba prodati, brže i eksploziv ije krilo, MILOJEVIĆ NAPOLJE NEZNALICA KRIJE SE IZA KOSANOVIĆA, NAPOLJE NEZNALICO PROŠLE GODINE SU TE SVI NADIGRALI

    0
    0
    Odgovori
    • Zna se ko je Causicu i Simicu menadzer. Vukanovic je bolji od Bena. Al Milojevic mora da ode, al Terzicu treba poslusnik a ne trener

      0
      0
      Odgovori
    • I i i ti ne valja?Ligasampiona, liga Evrope, proleće u Evropi..Bolje bilo kad smo ispadali od karata, cernomoreca i kompanije…Čudan smo narod, čudan….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter