0
Evropske lige

BEJLOV AGENT PROGOVORIO: Barnet otkriva koliko je realno da Velšanin pojača Bajern!

Objavljeno: 17.06.19 u 17:32

Real želi svim silama da mu vidi leđa, a on ne želi ni da čuje. Koliko je danas Geret Bejl blizu izlasa sa „Santijago Bernabeua“?

U medijima su se nedavno pojavili natpisi da će Bejl karijeru nastaviti u redovima Bajerna koji je spreman da plati pozajmicu, ali takođe na sebe preuzme platu dvadesetdevetogodišnjeg Bejla. Njegov agent Donatan Barnet rekao je za ESPN da Bejl neće otiči na pozajmicu u Minhen, jer klub nije zvanično poslao ponudu za napadača.

Bavarci su ostali bez Frenka Riberija i Arjana Robena, očekivalo se da bi Bejl mogao da popuni prazninu koja je nastala, ali Barnet te navode naziva glupostima.

Izvesno je da je napadač višak u Realu, i da je za njega zainteresovan Mančester Junajted, ipak, Barnet navodi da ne postoji šansa da karijeru nastavi ponovo u Engleskoj, s obzirom da ne namerava da se vrati na Ostrvo. Namera Bejla je po rečima njegovog agenta da ugovor koji mu traje do 2022. godine do kraja odradi u Realu makar po cenu da bude do kraja ugovora na klupi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mislite o ovome! Sreća je stanje uma! ❤️💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter