0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ŠOK: Jović je iz Ajntrahta u Real prešao za 60 miliona evra, ali samo 20 ide Nemcima, evo i kako…

Objavljeno: 16.06.19 u 23:50

Prelazak Luke Jovića iz Ajntrahta u Real Madrid je za sada transfer bomba na Balkanu, a Nemci su bogami u ovom poslu prošli naivno kao da se takmiče u Superligi Srbije.

Naime, kupovina Luke Jovića je Real koštala 60 miliona evra, ali se Ajntraht i nije baš opario ili pokušava nešto da sakrije. Danas je predsednik ‘orlova’ Peter Fišer rekao da crnima sada pripada samo 20 miliona evra.

– Mnogo se priča o cifri od 60 miliona evra. Međutim, nije baš tako. Tu je i Benfikin deo…. Zatim kada oduzmemo poreske obaveze i ono što pripada menadžerima igrača, nama će ostati oko 20 miliona čiste zarade- rekao je Fišer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luka Jović je predstavljen u Madridu! Šta misliite? Kakva će mu biti karijera u Realu?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ajntraht je otkupio Jovića od Benfike za šest miliona evra. Međutim, lisabonski klub je zadržao i 30 posto od naredne prodaje. Što znači da je Benfika inkasirala 18 miliona evra. Crvenoj zvezdi je pripalo oko 1,5 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter