0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEJDUBA SUMA: Vratio sam se da bih ostao u Partizanu!

Objavljeno: 16.06.19 u 19:05

Nisu se navijači Partizana baš obradovali kada su čuli da će se najskuplji promašaj u istoriji kluba vratiti u Humsku, ali će na to morati da se naviknu.

Fudbaler iz Gvineje Bisao vratio se sa pozajmice iz Izraela i na vreme se stavio na raspolaganje novom treneru Savi Miloševiću. Naravno, privukao je pažnju medija.

– Radovali su se navijači Partizana kada sam prvi put došao, ali svestan sam da sam ih razočarao. Kada ne ide dobro klubu, teško je da se igrači dokažu – počeo je priču Sejduba Suma, a preneo je ‘Mondo’.

Ipak, vezista je imao poruku za ‘Grobare’.

– Nisam došao da se spremam sam za sebe, nego za Partizan. Znam da je novi trener došao, poštujem ga, znam sve šta je o meni pričao, čitao sam i očekivanja navijača. Svestan sam svega. Moje je da naporno radim i sačekam šansu.

Dilemu nema, zna šta želi u narednih godinu dana.

– Želim da ostanem u Partizanu – rekao je Suma i dodao za kraj:

– Ako mene pitate – naravno da mislim da mogu u 11. Međutim, situacija je takva da šef drži sve konce i odlučuje ko će na teren. Daću sve od sebe da mu pokažem da zaslužujem da budem ovde – istakao je Sejduba Suma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter