0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Rad v Spartak (Subotica) Novi Sad, 04.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POSLE ĆALASANA: Spartak ponovo prodao defanzivca u Portugaliji!

Objavljeno: 16.06.19 u 11:14

Subotičani će inkasirati na ime obeštećenja 250.000 evra plus procenat od dalje prodaje.

Prvi letnji odlazak iz Subotice i to ponovo u Portugaliju. Zimus je u Šaves prodat štoper Nemanja Ćalasa, a posao je završen i za aktuelnog kapitena Dejana Kerkeza. Njegova nova destinacija je Maritimo i Spartaku prema dogovoru pripada obeštećenje od 250 hiljada evra plus procenti od dalje prodaje.

Štoper iza sebe ima dobru sezonu u plavo-belom dresu i izabrao je da karijeru nastavi na prelepom ostrvu. Ostaje samo da Kerkez narednih dana uspešno prođe lekarske preglede i stavi potpis na trogodišnji ugovor do 2022. godine.

Ekipa trenera Gaćinovića koji se posle osam mesevi cratio u tabor ‘golubova’ pokušaće ubrzo da pronađe adekvatnu zamenu pre odlaska na drugi deo priprema na Zlatibor. Juče su odigrali prvi test meč i usledio je remi sa Novajlijom u eliti TSC iz Bačke Topole (1:1)

Zapratite HotSport na Instagramu – HVALA NA POVERENJU! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter