1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRCI NAJAVLJUJU OZBILJAN POSAO: Olimpijakos kupuje u Humskoj!

Objavljeno: 16.06.19 u 16:35

Partizanov defanzivac ovog leta ima otvorena vrata da napusti Humsku, u slučaju dobre ponude, a Grci najavljuju da ona stiže upravo iz Atine.

Evidentno je da će Partizan najveće promene između dve sezone pretrpeti u defanzivnoj liniji. Već su stigla dva nova štopera, Dominik Dinga i Igor Vujačić, a sve su glasnije priče o odlascima.

Dok se čeka rasplet oko Strahinje Pavlovića, koji je najinteresantniji evropskim klubovima i u priči je torinski Juventus, još jedan biser crno-bele škole fudbala bi mogao da napusti Humsku.

Svetozar Marković već mesecima je na radaru evropskih skauta, a iz Grčke stižu signali da je Olimpijakos ozbiljno zagrizao da ga dovede ovog leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Čak grčki portal ‘To10’ najavljuje da je Olimpijakos poslao ponudu od milion evra i da je Partizan do odmah odbio, te zatražio 2.500.000 evra od kluba iz Pireja.

Olimpijakos navodno nije zainteresovan da plati više od 1.500.000 evra i videćemo na kojoj cifri i hoće li se uopšte dva kluba naći.

Marković se nalazi trenutno u Trstu gde će učestvovati na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji i San Marinu. Iza sebe ima sezonu sa 33 utakmice, ali i nekoliko meseci pauze zbog povrede.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter