0
Evropske lige

BITI ILI NE BITI: Stigla ponuda za spas Bejlove karijere?!

Objavljeno: 16.06.19 u 11:54

Dok Real na svaki način pokušava da sa platnog spiska skine Gereta Bejla, Velšanin ne želi ni da čuje o odlasku iz Reala.

Zidan je u više navrata stavio do znanja da ne računa na Bejla, a Velšanin ne namerava da ode. Spreman je da sedi na klupi ukoliko to bude potrebno, jer po ugovoru će zarađivati neverovatnih 17 miliona evra. Pokušao je predsednik Reala da ga upakuje u ponudu Junajtedu za Pola Pogbu, međutim obilo mu se o glavu. Niti ga Mančester želi, a ni njemu nije želja da se vrati na ostrvo.

Poslednja šansa da zaigra je Bajern. Kako tvrde izvori bliski klubu šampion Nemačke pokušava da se dogovori sa Realom da ga dovedu na pozajmicu i preuzmu njegov ugovor. Ponuda će biti predstavljena Džonatanu Barnetu, agentu fudbalera Reala. Ukoliko Bejl prihvati ponudu dobiće priliku da igra, ali i novac koji je stavio ispred karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter