Izabranici Vladana Milojevića ušli su u sam finiš priprema na Zlatiboru. Koliko su za sada spremni i koliko je naporna prva faza priprema otkrio je Miloš Vulić.


– Radili smo dobro i naporno, dva puta na dan. Bili su fizički teški treninzi, ali to nam je u ovom trenutku potrebno, kako bismo se dobro spremili za narednu sezonu. Prezadovoljan sam formom, ekipa radi sve bolje i bolje i verujem da ćemo biti još uspešniji u Austriji. Odmorićemo jedan dan u Beogradu, a posle slede i prijateljske utakmice u Vindišgarstenu gde ćemo izbrusiti formu – rekao je Vulić.


Bilo je i rada sa loptom na pripremama na Zlatiboru.

– Bilo je dosta rada sa loptom i radili smo na taktici. Polako ulazimo u šemu koju nam šef zadaje, tako da verujem da će sve ovo dati rezultate. Umorni smo, iscrpelo nas je i toplo vreme, ali imamo odlične uslove. Posle svakog treninga čeka nas led kako bismo se rashladili tako da je sve odlično.

Zvezdin vezista srećan je što su ga povrede zaobišle.

– Na prvim pripremama u Zvezdi sam imao peh sa povredom odmah na početku i nisam mogao da treniram 15 dana. Sada sam zdrav hvala Bogu i nadam se da će tako i ostati.

Superlige startuje 20. jula, a prvi protivnik našoj ekipi biće Javor.

– Nadam se da ćemo ponoviti uspeh, osvojiti šampionsku titulu, ali ovog puta osvojiti i Kup – poručio je Vulić.