1
Domaći fudbal

U 'Kući fudbala' u Staroj Pazovi danas zaseda Odbor za hitna pitanja, a glavna tema sastanka biće moguća smena selektora Mladena Krstajića.

MLADEN KRSTAJIĆ: Razićićemo se prijateljski! Analizirao sam Ukrajinu mesec dana!

Objavljeno: 13.06.19 u 09:25

U ‘Kući fudbala’ u Staroj Pazovi danas zaseda Odbor za hitna pitanja, a glavna tema sastanka biće moguća smena selektora Mladena Krstajića.

O sudbini kormilara ‘orlova’ odlučivaće predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza, potpredsednik saveza Nenad Bjeković, legendarni fudbaler i trener Ilija Petković, Novica Tončev, Dragan Simović i Slobodan Ilić iz regionalnih saveza. Danas se u izjavi za ‘Sportski žurnal’ javnosti obratio selektor Mladen Krstajić.

– Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti s moje strane – rekao je Mladen Krstajić.

Selektor je poručio da problema sa predsednikom Slavišom Kokezom nema.

– Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita i što mogu.

Mladen Krstajić je dodao da formaciju 3-5-2 iz Lvova ne bi menjao, mada igrače ‘da’.

– I sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2 zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina… Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega i prihvatili su. Da li bih izveo istih ’11’? Ne, ali ne mogu da pričam o tome…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter