0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

PRVA JOVIĆEVA IZJAVA U MADRIDU: Napadač se na srpskom obratio posle potpisivanja ugovora

Objavljeno: 12.06.19 u 14:00

Luka Jović je od danas i zvanično novi igrač madridskog Reala.

On je stavio potpis na šestogodišnji ugovor sa ‘kraljevskim klubom’, te za 60 miliona evra prešao iz Ajngrahta.

Tokom prepodnevnih časova napadač je odradio lekraske preglede, a onda je oko 13 sati potpisao ugovor u društvu prvog čoveka kluba Folrentia Pereza. Veliki broj novianara i predstavnika medija ispratio je današnju promociju, a mladi reprezentativac Srbije kratko im se obratio:

– Dobar dan, predsedniče, dobar dan svima. Hvala što ste došli u ovolikom broju, ja sam najsrećniji čovek na svetu što sam potpisao ugovor sa Realom. Za mene je ovo izazov, siguran sam da sam doneo najbolju moguću odluku. Daću sve od sebe da pomognem Realu da osvoji još mnogo trofeja u narednim godinama. Hvala svima, poručio je Luka Jović.

Nešto pre Jovića na binu je izašao predsednik Real Madrida Floerenitno Perez, koji je prvo govorio o planovima kluba.

– Ovo je samo početak stvaranja novog projekta za narednu sezonu i svesni smo da prošle rezultati nisu bili očekivani. Ovaj klub nikada ne odustaje, a osvojiti četiri od posednjih pet trofeja Lige šampiona je nešto magično, a toga ćemo tek u budućnosti biti svesni. Imamo odgovrnost da klub vratimo na pravi put

Onda se čelnik Reala osvrnuo na novo pojačamnje.

– Znam da ga je tražilo nekoliko velikih klubova, ali njegov san je bio da igra za Real i sada je ovde. Hvala Luki što je odlučio da bude deo kluba koji koji je osvojio 13 evropskih trofeja. On dolazi iz nama prijateljskog kluba i jake lige, postigao si 27 golova, ali će navijači Reala tražiti mnogo više. Imaš 21 godinu i pred tobom je navjeći izazaov do sada i ponosni smo jer smo čuli da si u dresu Reala spavao kao mali, poručio je Perez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter