Crno-beli bi ovog leta mogli da ostanu bez još jednog defanzivca.

Skoro je izvesno da će karijeru na ‘čizmi’ nastaviti Strahinja Pavlović, a u istom smeru mogao bi da krene i Svetozar Marković.


Prema saznanjima ‘Sportskog žurnala‘ Bolonja je poslala ponudu tešku dva miliona evra za talentovanog defanzivca. Zbog povrede koju je doživeo sredinom sezone, dosta mečeva je propustio devetnaestogodšinjak, pa je ponuđena cifra nešto niža u odnosu na onu, koju su očekivali da će stići na adresu kluba.

Da Markovića dovede u svoje redove želju je pokazao i Olimpijakos, ali ta ponuda nije bila po meri crno-belih, te je u ovom momentu realnije da on karijeru nastavi u redovima ekipa Siniše Mihajlovića. Defanzivac se trenutno nalazi na pripremama sa mladom selekcijom, koja će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Italiji. Ove sezone talentovani štoper odigrao je 33 utakmicei i postigao tri pogotka.

FOTO: STARSPORT

Prema pisanju belgijske štampe ni crno-beli neće sedeti skrštenih ruku, pa bi kao zamena u Humsku mogao da stigne Miloš Kosanović. Prbolem bi u relaizaciji ovog polsa mogla da predstavlja visina obeštećenja, pošto Standard za srpskog internacionalca traži milion evra, što je u ovom trenutku previše za crno-bele…