0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI ‘SMANJILI GAS’: Lakši ritam četvrtog dana priprema

Objavljeno: 12.06.19 u 11:55

Tačno na polovini priprema na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde odradili su nešto lakši trening ovog jutra.

Sunce i prijatna 23 stepena dočekala su crveno-belu ekspediciju po izlasku na teren. Nakon četiri dana izuzetno napornih treninga danas je na programu bio nešto kraći rad.

U prom delu treninga odrađene su vežbe snage, tri vrste. Mnoštvo rekvizita – balans lopte, trake, strunjače bile su postavljene na dalji deo terena. Smenjivali su se fudbaleri u grupama i maksimalno predano ispunjavali svaki zadatak stručnog štaba.

S obzirom na to da su u dva dana imali četiri vezana izuzetno naporna treninga, po završetku vežbi snage fudbaleri su imali izbor, da li će lagano trčati do kraja treninga ili će odigrati partiju nožnog tenisa.

Tako su viđena dva izuzetno zanimljiva okršaja u ovim specifičnim utakmicama. Jednoj teniskom ekipi priključio se i Nenad Milijaš, ovog puta u opremi rezervisanoj za stručni štab.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutarnji trening u nešto lakšem ritmu👌🔴⚪️ #crvenazvezdafk #czv #fkcz #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Čitav trening, kao i prethodnih dana, ispratio je i sportski direktor  Mitar Mrkela. Prvi put od početka priprema igrači će imati slobodno popodne. Iskoristiće vreme za odmor, a oni koji izraze želju popodne će odraditi lakši trening u teretani. Već sutra očekuje ih nastavak napornog ritma i dva treninga na dan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter