0
Domaći fudbal

VESELINOVIĆ: Hvala Matijaševiću i Obradoviću! Stevanoviću želim brzi oporavak!

Objavljeno: 11.06.19 u 18:35

Fudbaleri Čukaričkog predstavili su novog trenera sa kojim će u narednoj sezoni pokušati da načine korak dalje u svim takmičenjima.

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević predstavio je Veselinovića sportskoj javnosti.

– Zadovoljstvo mi je što sam danas ovde i što ću biti trener u klubu koji je primer za mnogo toga dobroh u našem fudbalu. Svima koji žive od fubala bilo bi lakše da je ovakvih klubova više. Ovo sam rekao i posle utakmice sa Vojovidnom na ovom stadionu. Hvala Matijaševiću i Obradoviću na pozivu, znam da je ovo klub koji ima velike takmičarske ambicije i da je klub koji veliki značaj daje omladinskoj školi. Nadam se da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su važni za klub. Juče smo počeli pripreme. Prvih pet dana ćemo imati testiranja u Zavodu za sport i spremamo se za odlazak u Sloveniju. Želim da se zahvalim i čestitam prethodnom stručnom štabu koji je napravio veliki uspeh plasmanom u Ligu Evrope, rekao je Veselinović na predstavljanju.

Čukarički je bez nekoliko važnih fudbalera otpočeo pripreme za novu sezonu.

– U ovom poslu ništa nije idealno, to su elastični momentu na koje često ne možete da utičete. Sa velikom verovatnoćom na Ovusua nećemo računati do polovine jula. To je uspeh kluba da naš igrač nastupa za tako dobru reprezentaciju. Imamo i Bogosavca koji je po ocenama jedan od najboljih igrača na toj poziciji i koji će biti sa mladom reprezentacijom. Kopitović je dobio dodatnih sedam dana odmora. Želim Stevanoviću da poželim brz oporavak. U procesu rada može da se desi da nas neko napusti. Nećemo razmišljati o prvoj utakmici, idemo trening po trening, jer nam je to sada najbitnije. Želimo da u narednih godinu dana afirmišemo neke nove mlade igrače iz naše škole.

Sportski direktor kluba Nenad Mirosavljević predstavio je novog trenera, a potom obelodanio ko će činiti njegov stručni štab.

– Čast mi je da predstavim novog šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića. Sa njim je stigao i Dušan Djordjević kao pomoćnik i Milovan Knežević, kondicioni trener, rekao je Mirosavljević, a potom se okrenuo kadrovskoj situaciji i prelaznom roku.

– Još niko nije napustio klub. Ima interesovanja za mlade igrače, za pojedine baš dosta. Bilo bi dobro kada bi svi bili na okupu do početka kvalifikacija, ali u ovom trnutku ne možemo da kažemo da će tako i biti. Radimo i na pojačanjima, videćemo šta nam je potrebno. Jedino smo deficitarni na poziciji desnog beka u iščekivanju povratka Miladina Stevanovića. Ugovor sa Veselinovićem je potpisan na godinu dana, a nadam se da će ostati mnogo duže, rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Čukarički će pripreme obaviti na Pohorju,. a rivali u pripremnim utakmicama biće Triglav, Astra, Dinamo Moskva – kombinovani sastav, Zorija i Pjunik.

Sa stadiona Čukaričkog – Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter