0
Fudbal

NEVEROVATNA SCENA NA ISLANDU: Emreu umesto mikrofona postavili četku za WC šolju! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.19 u 13:26

Selekcija Turske je na aerodromu bila zadržana skoro četiri sata, zbog čega se umešalo i Ministarstvo spoljnih poslova Turske.

Selekcija Turske je pre tri dana ostvarila veliki uspeh i trijumfovala je nad svetskim šampionom Francuskom, ali je na gostovanju Islandu selekcija doživela velike neprijatnosti.

Najpre je ekspedicija Turske na aerodromu u Rejkjaviku zadržana skoro četiri sata, što je naljutilo igrače, a onda je jedan od najiskusnijih doživeo pravo poniženje.

Okupljeni mediji su želeli da dobiju izjavu od Emrea Belezoglua, a jedan od novinara (ili navijača) je umesto mikrofona, diktafona ili kamere ispred njegovog lica postavio četku za WC šolju!

Posle svih tih neprijatnosti, kako prenose turski mediji, oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova Turske koje je Islandu uputilo protestnu notu zbog maltretiranja njihovih građana i fudbalske reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter