1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ NAKON TRANSFERA JOVIĆA: Verovao sam u Luku kada niko nije!

Objavljeno: 11.06.19 u 00:10

Luka Jović je planetarni hit, od fudbalera Reala iz Madrida naredne sezone očekuju se velike stvari. U razgovoru za HotSport o Joviću je govorio trener kod koga je sve počelo, Nenad Lalatović.

Iako je Luka Jović debitovao ušavši sa klupe protiv Vojvodine kod trenera Slaviše Stojanovića, veću minutažu dobio je dolaskom Lalatovića u Crvenu zvezdu.

– Jović je postao standardni prvotimac u vremenu kada sam sedeo na klupi. Igrao je u dva ‘večita derbija’. Ja tada nisam mogao da očekujem od Luke Jovića da postiže golove kakve danas postiže. Da smo tada imali Jovića na ovom nivou, Zvezda bi možda osvojila titulu i kup. Meni nije apsolutno ništa žao, u to dete sam verovao, počeo je Lalatović.

Trener Radničkog je potom dodao da mu je žao što su u klubu zaboravili koliko je doprineo razvoju mladih igrača u Crvenoj zvezdi, a ponajviše Jovića.

Žao mi je što Zvezdan Terzić ni u jednom tekstu nije pomenuo da sam tom momku ja dao šansu da se probije i dokaže. Nisam pročitao tekst u kome je pohvalio šta sam uradio sa mladim igračima poput Ristića, Rajkovića, a ponajviše Luke Jovića i koliko sam ja verovao u njih otvoreno je rekao Nenad Lalatović.

Srpski stručnjak ističe da mu je drago što je Jović došao do kluba kakav je Real, ali da je za razvoj njegove karijere bilo bolje da je ostao u Nemačkoj.

Luka je veliki igrač. Da budem iskren, ja sam navijao, pošto je pogodio ligu koja mu odgovara, da će se odlučiti za Bajern Minhen. Otišao je u najveći klub, a svojim kvalitetom je zaslužio da igra u ‘kraljevskom klubu’, ali sam ja navijao da će odabrati Bajern iz Minhena, zaključak je Nenada Lalatovića.

FOTO: HotSport/STARSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter