0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠENA MISIJA U HUMSKOJ: Milošević precrtao još jednog igrača Partizana!

Objavljeno: 10.06.19 u 14:25

Igrač se vraća sa pozajmice, ali sa njim neće biti nastavljena saradnja.

Mladi reprezentativac Ukrajine i pre godinu i po dana najavljeni ‘biser’ za budućnost Partizana, Juri Vakulko, nije dobio pravu šansu u klubu iz Humske, niti će.

Stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem doneo je odluku da se sa Ukrajincem završi svaka saradnja i u narednih nekoliko dana čelnici kluba će pokušati da pronađu način da se na obostrano zadovoljstvo raskine ugovor.

Vakulko je u Partizan stigao u januaru prošle godine, ali je upisao svega dva nastupa u crno-belom dresu, pre nego što je prošlog leta poslat na pozajmicu u Arsenal iz Kijeva.

Nije se ni tamo naigrao, svega devet nastupa je sakupio za celu sezonu, pa će i taj klub izvesno promeniti. Za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Vakulko sa Partizanom ima ugovor do 2021. godine, klub mu duguje nekoliko mesečnih plata i ostaje da se vidi na koji način će se dogovoriti sa igračem i njegovim agentom oko razlaza.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter