0
Domaći fudbal

Prozivkom igrača, šabačka Mačva je danas započela pripreme za novu superligašku sezonu.

ŠAPČANI PALE MOTORE: Četiri nova igrača i renoviranje terena na startu

Objavljeno: 10.06.19 u 17:53

Prozivkom igrača, šabačka Mačva je danas započela pripreme za novu superligašku sezonu.

Značajnijih promena u igračkom kadru još uvek nema što je za crveno-crne, a uporedo sa pripremama, radi se i na unapređenju infrastrukture.

Nakon 40 godina, stadion Mačve dobiće novu travnatu podlogu. Radovi na rekonstrukciji su u toku, a investiciju vrednu oko 200 hiljada evra finansiraju klub i Fudbalski savez Srbije.

Među novajlijama u dresu Mačve nalaze se četiri igrača: Mile Vujasin, koji je došao iz Radničkog iz Kragujevca na poziciji ofanzivni vezni, iz Partizana pristigli su napadač Stefan Ilić i vezni Filip Čermelj, a levi bek Nikola Dukić koji je ponikao u Partizanu, u Mačvu dolazi nakon inostrane karijere u Veroni.

U prvoj nedelji priprema planirani su pregledi i treninzi, a od 02. jula baza crveno-crnih biće na Zlatiboru, objašnjava šef struke, Darko Tešović.

– U Šapcu ćemo raditi do 02.jula, potom odlazak na Zlatibor gde ćemo odigrati nekoliko pripremnih utakmica i to je glavni deo, znaćemo tačno kakvu formu i ekipu imamo. Naš cilj je kao i prethodne sezone da budemo stabilan superligaš i gledajući ekipu od prošle godine i sada ko je ostao, a ko došao, mi možemo reći da ćemo biti vrlo konkurentni za gornji deo tabele, rekao je Tešović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter