0
Evropske lige

OBLAK ZATRAŽIO TRANSFER: Nova destinacija je Engleska

Objavljeno: 10.06.19 u 16:15

Slovenački čuvar mreže Jan Oblak hoće da napusti madridski Atletiko.

Zbog velikog broja igrača koji su otišli iz Madrida, Oblak smatra da klub naredne sezone neće biti konkurentan na najvećoj sceni, pa želi da potraži novi izazov.

Atletiko će ovog leta napustiti Lukas Ernandez, Felipe Luis, Dijego Godin i Huanfrran, a izvjesno je i da će novi klub potražiti Antoan Grizman. Slovenački reprezentativac je prošle godine produžio ugovor sa ‘jorgandžijama’ do 2023. godine. U ugovoru postoji otkupna klauzula od 120 miliona eura, a kako piše ‘ESPN’ interesovanje da ga dovede pokazao je Mančester Junajted.

Osim ‘crvenih đavola’ za Oblaka je zainteresovan i Pari Sen Žermen, ali je klub sa ‘Old Traforda’ u prednosti, jer navodno za njih od malena navija. Slovenac je ove sezone četvrti put proglašen za najboljeg golmana u Primeri. Sa njim na golu, Atletiko je završio na drugom mestu, a u Ligi šampiona su stigli do osmine finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter