1
Domaći fudbal

U Ljutice Bogdana ponovo je radno.

ZVEZDAN TERZIĆ: Neće biti mnogo promena, već smo ‘odradili’ prelazni rok – Galveza nije pustila žena da dođe!

Objavljeno: 09.06.19 u 10:59

U Ljutice Bogdana ponovo je radno.

Posle dve sedmice odmora, trener Milojević je odradio prozivku igrača čime je zvanično krenula nova sezona.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić pozdravio je stručni štab i igrače na startu priprema.

– Pozdravili smo igrače i poželeli im da ponove rezultate iz prethodne sezone, podigli su lestvicu i javnost od njih očekuju da to mogu. Dobijamo rivala u kvalifikacijama 18. juna i pred nama je pakleno leto. Imamo oformljen tim i sada je lakše. imamo tim koji je pobedio Liverpul, počeo je Zvezdan Terzić.

Prema rečima jednog od čelnika ne bi trebalo da bude velikh promena ovog leta.

– Ne možemo da igramo sa 14 igraća. Neće biti mnogo promena, po jedan igrač u pojedinim linijama. Mi smo se zimus pripremali za ovaj prelazni rok, doveli smo posle plasmana u Ligu šampiona Marina, Boaćija, Ivanića…

Nedostatak energije koštao je duple krune crveno-bele, prema mišljenju Terzića.

– Očekujem da se vrati strast i energije kao što je bilo prošle jeseni, što je kumovalu gubitku Kupa. Kvalitet je na našoj strani i cilj je nova titula.

Ovih dana govori se kako o dolascima, ali i o odlascima, a nainteresantniji u tom delu je Dejan Joveljić.

– Najintresantniji je Joveljić, zainteresovani timovi prepoznaju mladost, vodimo razgovore… Videćemo koja je cena i koliko će platiti, mada ima intresovanja. Marko Marin ostaje kao i kostur tima. Evropa prepoznaje mlade igrače, a nama iskusni donose prevagu.

FOTO: STARSPORT

Terzić je prokomentarisao odluku igrača Zvezde da ne igraju protiv tzv. Kosova.

– Nisam se čuo sa Ivanićem i Stojkovićem. To je bila njihova odluka, nisam za to da se meša sport i politika, ali oni su tako odlučili. Ovo je njihova lična odluka i mi je kao klub podržavamo, rekao je on, pa nastavio o reprezentaciji:

– Mi smo Srbi skloni euforiji. Rezultati su bili dobri i sve je išlo u pozitivnom smeru, a posle jednog poraza odmah je negativan stav. Treba dati podršku momcima da pobede Litvaniju, a onda sve analizirati.

Uskoro bi na Marakanu mogao da stigne levi bek Hafez, koji želja trenera.

– Milojević je trenirao Hafeza i on je želja, pošto Rodić može da ide i ima interesovanja. Špica možda dovedemo ako neko ode, možda nam je potrebna šestica, ali ne po svaku cenu. Bavićemo se i filijalom Grafičarom i to treba podizati na viši nivo i Zvezda B je filter za najbolji tim. Zato postoje. Tri, četiri igrača ce stasavati, a Veljko Nikolić ima najveće šanse da ostne u ekipi trenera Milojevića.

Iskusni defanzivac Alehandro Galvez bio je na korak do Zvezde, ali se na aerodromu predomislio kada je navodno čuo da u klubu plate kasne.

– Njega žena nije pustila da dođe u Zvezdu. Što se plata tiče, imamo kontrolu UEFA-e i izmirujemo svoje obaveze u roku, rekao je Terzić i za kraj se vratio na prelazni rok:

– Voleo bih da zaradimo na transferima 50 miliona, što nije realno ali nećemo ni pustati igrače da odu ispod određene cene. Stojković i Savić su pod ugovorom i idu na pripreme sa ekipom, zaključio je Terzić.

FOTO: STARSPORT

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković i Darko Noveski)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter