2
Domaći fudbal

NAPUŠTA MAČVU: Najbrži igrač Superlige sprema se za selidbu u Evropu (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.19 u 22:12

Posle nekoliko klubova bivši član Partizana i Los Anđeles Galaksija otvara novu stranicu u karijeri.

Brzina Aleksandra Đokovića upada u oko prilikom bega čuvarima po desnoj strani, a krilni igrač, koji je prošao školu Partizana i debitovao kod Slaviše Jokanovića spreman je da napusti Mačvu.

Posle odlične sezone u dresu kluba iz Šapca, verovatno slede novi izazovi, a već je nastupao za Baranats (Jermenija, Hapoel (Izrael) i posebno je bila važna epizoda u Los Anđeles Galaksiju u Americi. Napadač je imao epizodu u slavnim danima Novog Pazara i Mladosti iz Lučana.

Nekoliko ekipa je zainteresovano za angažovanje Đokovića kao važnog aduta u novoj sezoni, a pošto je prelazni rok tek otvoren pred njim je izbor da li će ostati u Šapcu ili promeniti sredinu.. U crno-crvenim bojama je ispunio plan i doprineo overi opstanka u eliti, ali ovog leta interesovanje za Đokovića raste i moguće je da će trener Darko Tešović biti prinuđen da potraži novo rešenje.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter