0
Domaći fudbal

KRENULE PRIPREME: TSC juriša plej-of u debitantskoj sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.19 u 21:00

Nakon tronedeljne pauze novajlija u ligi TSC iz Bačke topole otpočeo je pripreme za debitantsku sezonu u Superligi Srbije.

Šef stručnog štaba Topolčana Zoltan Sabo, sa pomoćnicima Mirkom Jovanovićem, Veselinom Sekulovićem, Fagarom Silađijem i Dragišom Golubovićem, na raspolaganju je imao 25 prvotimaca. Prethodno se fudbalerima obratio generalni direktor kluba, Sabolč Palađi, koji im je poželeo sreću i dobro zdravlje i izneo svoja očekivanja.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo istakao je da je prvenstveni cilj kluba da u prvoj sezoni sačuva superligaški status, a onda izneo i planove vezane za pripreme i prelazni rok:

– ako nam se ukaže prilika, borićemo se i za mesto u gornjem domu. Već na prvom treningu radilo se ozbiljno, vremena i nema puno, jer novo prvenstvo počinje za šest nedelja. Moramo prvenstvo sačekati spremni, već ove nedelje ćemo pojačavati ritam. Prve dve nedelje radićemo na našim terenima , a onda 20. juna odlazimo u Austriju. Naravno, biće i promena u igračkom kadru, za sada su nam se pridružili Srđan Grabež (Bačka Palanka), Goran Antunić (Jermenija), Antal Barna (Čikserada) i iskusni Janko Tumbasović (Mladosti iz Lučana). U potrazi smo za još jednim napadačem. Polako kompletiramo spisak igrača, a do odlaska na pripreme biće jasnija situacija. Najvažnije da smo zadržali okosnicu tima koji je izneo prethodno prvenstvo i koje je izborio dugo čekani ulazak u Super ligu.

Sa prvog treninga opravdano su izostali Vladimir Branković i novajlija Janko Tumbasović. Prvu proveru ekipa TSC-a će imati 15.juna kada će se sastati sa ekipom Spartakom u Subotici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter