0
Domaći fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde danas će prozivkom otpočeti novu sezonu.

CRVENO-BELI PALE MOTORE: 35 igrača na Milojevićevom spisku za novu sezonu

Objavljeno: 09.06.19 u 09:45

Fudbaleri Crvene zvezde danas će prozivkom otpočeti novu sezonu.

Trener kluba iz Ljutice Bogdana Vladan Milojević nije mogao da računa na sve igrače, jer su neki sa svojim nacionalnim timovma.

Kada su nova imena u pitanju, tu je doskorašnji štoper niškog Radničkog Radovan Pankov, kao i crnogorski napadač Nikola Krstović, koji će se ekipi priključiti posle obaveza u nacionalnom timu. Iz istog razloga na prozivci se nisu pojavili ni Srđan Babić, Milan Gajić, Dejan Joveljić, Mirko Ivanić, Filip Stojković i Milan Borjan dok će Ben stići večeras.

Na ovom spisku u odnosu na tim koji je osvojio šampionsu titulu nema Nenada Milijaša i Nemanje Supića koji su završili karijere, te Sumaile i Kafua kojima su pozajmice istekle i Alekse Terzića koji će karijeru nastaviti u Fiorentini.

Na spisku trener crveno-belih za narednu sezonu, nalazi se 35 imena:

Milan Borjan, Zoran Popović, Mioš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Milan Gajič, Vujedin Savić, Srđan Babić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebislio, Mohamed Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevotović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Dejan Vidić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

(Sa stadiona Rajko Mitić – Darko Noveski)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter