0
Domaći fudbal

BELMIN RAMDEDOVIĆ- IGRAČ KOJI JE OPČINIO MILAN: Voleo bih da se ostvarim u Srbiji, a potom u Ajaksu (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.19 u 21:49

Belmin Ramdedović važi za jednog od najtalentovanijh fudbalera u svojoj generaciji.

Talentovani novopazarac ima sve predispozicije da nadmaši sugrađanina Adema Ljajića i postane fudbalska vedeta kome će se diviti čitava planeta. Na početku razgovora za HotSport otkrio je koji je razlog bavljenja fudbalom.

– Fudbalom sam odlučio da se bavim još kao mali jer uživam u igri i voleo bih da neko u budućnosti vidi u meni idola, kao što sam ja tokom odrastanja video u nekim igračima, ističe Ramdedović.

Kada već pominjemo idole, Talentovani vezista otkriva ko je njegov.

– Divim se Ronaldu jer je on iz ničega stvorio nešto, a sve samo zaslugom svog rada i svojom upornošću, ističe Belmin.

Srpskoj javnosti Belmin je poznat iz vremena kada je pre četiri godine kao mladi igrač prošao probu u Milanu.

– Moja ozbiljna karijera je počela kada sam dobio pre četiri godine poziv iz Milana, došlo je do nepredviđenih okolnosti koje su me sprečile da karijeru nastavim u Milanu ističe on i potom se okrenuo iskustvu koje nosi iz Milana.

– Veliko iskustvo stekao sam upravo u Italijji ge sam veći deo karijere proveo. Zahvalan sam Almiru Gegiću što mi je ustupio mesto u Rimu da zaigram za njegovu ekipu, rekao je Ramdedović.

Talentovani vezista iz Novog Pazara ističe da veliku zahvalnost duguje treneru Nenadu Grozdiću.

– Grozdić je trener pod čijom nadležnošću radim poslednjih godinu dana. Veoma sam oduševljen njegovim radom i pristupu igračima. Moj odnos sa njim je kao sa ocem jer je bukvano on i bio moj drugi otac koji me je podučio koliko fudbalskim, toliko i moralnim vrednostima, otkriva mladi Novopazarac.

Talentom je skrenuo pažnju mnogih klubova na sebe, a otkriva nam gde bi voleo da nastavi karijeru nakon Pazara.

– U Srbiji sebe vidim u dresu Partizana, Zvezde, Čukaričkog ili možda Voždovca jer to su jedini klubovi u Srbiji koji mogu da se pohvale da stvaraju nešto od igrača, ističe Ramdedović.

Što se internacionalne karijere tiče, stvar je jasna.

– Definitivno bih van granica Srbije voleo da zaigram za Ajaks, jer je to najveća i najbolja škola fudbala na svetu, a takođe i veliki klub koji od igrača pravi čoveka i fudbalera, zaključak je mladog fudbalera.

Nema sumnje da se radi o talentovanom fudbaleru koji je sa dve noge na zemlji. Pred njim je naporan rad u narednom periodu, ali ukoliko ostane posvećen nema sumnje da će sve svoje planove ostvariti.

Biografija:

Ramdedović Belmin
Datum rođenja 19.11.2003.
Visina: 168 cm
Težina: 60 kg
Pozicija Ofanzivni vezni / levo krilo
Klub: Novi Pazar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter