1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAMENA: Karim Hafez šalje reprezentativca Srbije u Belgiju!?

Objavljeno: 08.06.19 u 12:42

Trener Vladan Milojević po svemu sudeći sa novim levim bekom ulazi u novu sezonu, veliko breme na leđima Karima Hafeza.

Kao što je HotSport već pisao prvo inostrano pojačanje u ‘Ljutice Bogdana’ biće Krim Hafez. On bi na stadion ‘Rajko Mitić’ trebalo da stigne najkasnije do polaska ekipe na drugu fazu priprema u Austriji. Transfer Egipćanina mogao bi da ubrza prodaju standardnog levog beka.

Milan Rodić našao se na meti Anderlehta, ali… Postoji mogućnost da karijeru ne nastavi u Briselu, ali da u Belgiji. Za usluge reprezentativnog levog beka zainteresovan je Standard iz Liježa, što smo i najavili. Ipak, problem bi moglo da bude obeštećenje, jer Belgijanci nude 1,5 miliona evra, a Zvezda ne želi da pusti Rodić ispod dva miliona evra.

Milan Rodić je prošle sezone za Crvenu zvezdu odigrao 34 utakmice, postigao je jedan gol i jednom je asistirao. Pet puta je u karijeri igrao za reprezentaciju Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo za “trenera godine”! Hafez će biti pravo pojačanje! Svi oni koje je doveo Milojević, ostavili su dubok trag u Zvezdi (ali na blagajni!)! Taj ne greši! Ima tanani osećaj da pogodi, ali u prazno! On je lično insistirao da puste neiskusnog Terzića u Italiju a da dovedu Hafeza, tog iskusnog rezervistu iz turske lige. To je njegova fudbalska filozofija “bolje iskusni rezervista u ruci, nego neiskusni Zvezdin biser na grani”! Jer, onaj na grani može lako da odleprša, što je Terzić i dokazao! A, tek kakav će da bude Zvezdin kostur tima za kvalifikacije: Hafez-Romao-Ben-Boaći! Tek će da vide oni u Evropi kako Musa jarca dere!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter