1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: U trku za krilnog napadača Zvezde ušao i učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona!

Objavljeno: 08.06.19 u 16:35

Klub koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona hoće da se pojača u Beogradu, a crveno-beli najavljuju da ozbiljno računaju na brzonogog igrača

Nema dileme da je Milan Jevtović cenjen u Evropi, a posle Arisa u trku se uključio i LASK iz Linca.

Preko menadžera igrača Ivana i Milana Dudića, kako saznaje HotSport Austrijanci su dali oficijalnu ponudu za otkup. Ipak, posle sastanka u Crvenoj zvezdi doneta je odluka da krilni igrač dobije šansu od trenera Vladana Milojevića i bude u najužem krugu kandidata za najbolji tim u novoj sezoni.

Jasno je da ovakav rasplet odgovara dvema stranama samo da ne dođe do „preokreta“ tokom uigravanja ekipa jer onda je teško naći kupca, pošto se okreću drugim opcijama.

Aris je bio spreman da sačeka najkasnije do polovine ovog meseca, kao i čelnici ekipe koja će igrati u kvalifikacijama u Ligi šampiona, pošto je prvak Salcburg premijerno izborio plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja. Jevtović je tokom internacionalne karijere imao uspešne epizode u Bodu, Rozenborgu (učestvovao u osvajanju duple krune) i Antaliji odakle je došao pre godinu dana u Ljutice Bogdana.

Upisao je jedanaest mečeva i postigao četiri gola, a sada sledi nova misija sa boljim startnim pozicijma. Neki konkurenti su na prodaju i procena sportskog sektora da ima prostora da krilni igrač se pokaže u najboljem svetlu. Zvezda bira i rampa je podignuta za sada i dve ponudu su u fioci.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Dečko zaslužuje šansu u CRVENOJ ZVEZDI I KRAJ PRIČE.
    Mislim da pre treba prodati Bena,Čaušića,Simića nego Milana.
    Na svim utakmicama na kojima je igrao je pokazao da zaslužuje mesto startera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter