0
Domaći fudbal

FOTO: AS/Printscreen

PRESTIŽNI ‘AS’ PIŠE: Ečeita dobio ‘sočnu’ ponudu Crvene zvezde, ali evo šta je Bask rekao… (FOTO)

Objavljeno: 07.06.19 u 19:42

Crvena zvezda je u potrazi za inostranim štoperom, a jedna od mogućih opcija je bivši defanzivac Atletik Bilbaoa i Ueske Ćabi Ečeita.

Alehandro Galvez je odustao od Crvene zvezde pred sam polazak za Beograd. Druga želja crveno-belih sa Pirineja je Ćabi Ečeita. Nekadašnjem fudbaleru Atletik Bilbaoa istekao je ugovor sa Ueskom koja je ispala u Segundu i sada je slobodan igrač. Španksi ‘AS’ piše da za stamenog defanzivca postoji interesovanje iz Turkse, ali da je za sada ‘sočnu’ ponudu poslao šampion Srbije Crvena zvezda, koja želi ponovo da igra u Ligi šampiona.

Ipak, oglasio se Bask rečima da mu je cilj da se izbori za ugovor sa nekim timom u Primeri.

– Želja mi je da nastavim da igram u Primeri. Postoje neke ponude za odlazak u inostranstvo, ali moja namera je da ostanem u Španiji – rekao je Ečeita.

Da li je preko ‘AS’-a Ćabi Ečeita poslao jasnu poruku za Beograd, a ona glasi da Crvena zvezda mora u potragu za novim štoperom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter