0
ATP

SPORT NA TV: Evo šta vas čeka danas na ‘malim ekranima’ i kada na teren izlazi Novak Đoković!

Objavljeno: 06.06.19 u 08:36

Sportski dan ispred nas obeležiće Turnir prijateljstva, odbojkaška Liga nacija, ali i teniski meč Novaka Đokovića na Rolan Garosu. 

Nastavlja se Turnir prijiateljstva. Od 11.00 časova sastaju se Osijek – Sloboda, dok dva sata kasnije igraju Zlatibor Dinamo, a od 15.00 časova sastaju se Crvena zvezda i Željezničar. Sport kluba jedan nastavlja fudbalski dan i od 20.45 na programu je meč polufinala Lige nacija u fudbalu između Holandije i Engleske. Na drugom programu Sport kluba od 10 časova Liga nacija za žene u odbojci i meč Bugarska – Dominikana, potom od 13.05 na programu je meč Tajlanda i Turske. Od 17 časova nastavlja se Turnir prijateljstva utakmicom Sarajevo – Vojvodina. U 20.15 navijači u Srbiji mogu ispratiti odbojkaški meč Lige nacija između Belgije i Srbije. Na trećem kanalu Sport kluba Liga nacija za žene od 11.30 i meč Japan – Holandija, a potom se sastaju Kina i Italija od 14.30. Ljubitelji košarke imaće priliku da isprate meč Tofas- Fenerbahče koji bi mogao da da drugog finalistu turskog prvenstva. A večernji termin od 20.00 časova rezervisan je za Dijamantsku ligu u Rimu.

Od 21.00 na Areni sport ljubitelji španske košarke mogu da isprate meč Endesa lige između Reala i Valensije. Dva sata iza ponoći je termin rezervisan za finale NHL i meč Sent Luisa i Bostona. Na drugom programu vač čeka u 20.45 meč rukometne lige Francuske između Čemberija i Nima. Dok je sat vremena iza ponoći termin rezervisan za ljubitelje MLS i duel Njujork Sitija i Sinsinatija. Na trećem programu od 20.45 još jedan meč rukometne lige Francuske Pariz dočekuje Ren.

Eurospor će od podneva prenositi mečeve Rolan Garosa, a projektovano vreme izlaska na teren srpskog tenisera Novaka Đokovića je 14:30. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter