0
Domaći fudbal

Dani dele talentovanog štopera crno-belih od odlaska iz Humske.

MILOŠEVIĆ NAJAVLJUJE: Strahinja Pavlović odlazi i to će biti prava transfer bomba!

Objavljeno: 06.06.19 u 14:29

Dani dele talentovanog štopera crno-belih od odlaska iz Humske.

O tome je govorio i šef struke Partizana, Savo Milošević.

On se trenutno nalazi na Zlatibotu gde se održava ‘Kup prijateljstva’ čiji je Milošević idejni tvorac. Pravo igranja na njemu ima i mladi Pavlović koji ipak čeka jedan od bitnijih poziva u karijeri.

– Ova ekipa Partizana je na turniru mogla da bude jača za trojicu igrača, Strahinju i Lazara Palovovića, kao i Filipa Stevanovića. Imamo još tri, četiri momka koja pratimo, a čija imena neću pominjati zbog njih samih, blizu su prvog tima. I lane su crno-beli igrali finale, a bili su mlađi od rivala i opet pokazali kvalitet, da bi sad pokazali koliko su dominantni na ovim prostorima. Potvrdu svega videćete ovih dana, to je transfer Strahinje Pavlovića koji će biti bomba. Nešto što Partizan mora da radi, pravi, od toga klub živi, za većinu klubova će, kad budu videli transfer, to biti domaći zadatak, rekao je za Sport klub Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter