10
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MIJATOVIĆ OPLEO PO JOVIĆU: Zbog čega Real dovodi rezerviste, nisam siguran da Zidan poznaje Jovića

Objavljeno: 06.06.19 u 13:18

Nekadašnja zvezda Jugoslavije i fudbaler, a potom i visoki funkcioner Real Madrida Predrag Mijatović prokomentarisao je transfer Jovića u „kraljevski klub“.

U razgovoru za španske medije legendarni Mijatović prokomentarisao je prve poteze na transfer pijaci Zinedina Zidana ove sezone. Mijatović nije oduševljen odlukom da se potpiše srpski napadač.

-Potpisujemo ugovore sa rezervistima, nisam ubeđen da Zinedin Zidan poznaje dobro Luku Jovića. Mnogo posla je pred njim ovog leta, istakao je Mijatović.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije ipak poručuje da ne treba otpisivati Jovića, iako je mlad.

– Ja Jovića poznajem vrlo dobro, ne treba ignorisati njegovih 20 golova ove sezone. On je mlad napadač i treba mu dati vremena za adaptaciju. Može biti koristan – rekao je Predrag Mijatović.

FOTO: STARSPORT

0
0

10 Komentara

    • A moj srbine a pamtis li Piksija i ostale koji su promasili penale u polufinalima i bitnim utakmicama, procackaj malo kroz fudbalsku istoriju? Pedja je legenda jugoslovenskog i evropskog fudbala koji je ostavio duboki trag u najvecem klubu na svijetu, i komentarisite golove i dobre stvari koje je napravio za reprezentaciju a ne samo tu precku. Nije bio sportski direktor reala zato sto mu je brat gazda nego jer je ih je zaduzio vjerovatno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter