0
Fudbal

MIJAT GAĆINOVIĆ: Čeka nas neugodno gostovanje! Milenković: Meč u Ukrajini bitan za oba tima!

Objavljeno: 05.06.19 u 16:29

Sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ srpska javnost ispratila je ‘orlove’ u Ukrajinu.

U okviru grupe B Srbija će odigrati treće kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, meč proti Ukrajinaca igra se u Lavovu.Utakmica je zakazana za petak od 20.45.

Fudbaler Ajntrahta Mijat Gaćinović pred meč je izneo svoja očekivanja i istakao da je reprezentacija Ukrajine dosta napredovala od kada je na klupu došao Andrej Ševčenko.

Važan nam je svaki meč, očekuje nas težak protivnik i neugodno gostovanje. Idemo u Ukrajinu i nadamo se da ćemo se vratiti sa što boljim rezultatom, nadam se i sa sva tri boda, započeo je Gaćinović, a potom detaljnije analizirao narednog protivnika. – Radi se o dobroj reprezentaciji, odlično su organizovani. Vidi se disciplina, a trener tu igra veliku ulogu. Ševčenko jako dobro vodi reprezentaciju i vidi se da nije bio samo dobar igrač, već i da ima smisla za reprezentaciju, ističe Gaćinović.

Defanzivac Fijorentine Nikola Milenković istaka je da je naša reprezentacija spremna da odgovori izazovu kakav predstavlja Ukrajina.

Očekuje nas zahtevno gostovanje. Za prva dva mesta konkurišu tri ekipe, među kojima smo i mi i oni. Ovaj meč je bitan i za Ukrajinu i za nas. Oni su dobra reprezentacija. Pripremali smo utakmicu na pravi način i ako se budemo toga držali i ako budemo dali maksimum, neće biti problema i rezultat neće izostati, zaključio je Milenković.

FOTO: STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter