1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nastavlja se superligaška ‘trenerska vrteška’, Napredak ima novog trenera!

Objavljeno: 05.06.19 u 13:46

Kruševljani su prelomili i za novog šefa struke doveli dosadašnjeg trenera subotičkog Spartaka.

HotSport je pre nekoliko dana najavio da će Milorad Kosanović napustiti klupu Napretka, a da su spremne dve opcije za novog trenera ‘čarapana’.

Prvi plan je bio da to bude Milan Milanović, dosadašnji trener Radnika iz Surdulice, ali je preovladao plan ‘B’ i, kako HotSport saznaje, novi trener Kruševljana biće Predrag Rogan.

Dosadašnji šef stručnog štaba Spartak Ždrepčeve krvi je imao dobru sezonu u Subotici i nakon što je ekipa bila u zoni ispadanja, preuzeo ju je i na kraju bio blizu plej-ofa, ali je na kraju završio na drugoj poziciji u plej-autu.

Rogan ima 44 godine i do sada je u trenerskoj karijeri još vodio i Palić, Zemun, Mačvu i TSC.

Na tragu informacije – Mirko Marković

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

1 Komentara

  1. Od mlađih trenera po stažu u SLS, najviše obećavaju Predrag Rogan i Darko Tešović, iz Mačve! Predrag Rogan me je oduševio kako je pripremio utakmicu i taktiku za susret Partizan-Spartak, u kojoj je Spartak u izvanrednoj utakmici, u Beogradu, dana 16.o3., savladao Partizan sa 3:1! To je bila rapsodija od Spartakove igre, prava pokazna vežba ali iz koje treneri ostalih ligaša iz SLS nisu izvukli pouke! Verujem da je Napredak uradio dobru stvar angažovanjem Rogana i da će oni biti hit u novom prvenstvu! Podrška za Predraga Rogana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter