0
Fudbal

FOTO: YouTube

DUGO ĆE SE PRIČATI: Čari VAR-a, Brih sudio penal za Portugaliju, a posle snimka izvela ga Švajcarska (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.19 u 22:11

Švajcarska je u polufinalu ‘A’ Lige nacija stigla do izjednačenja protiv Portugalije u Portu, ali je golu prethodila čuda situacija.

Naime, u 55. minutu Semedo je sapleo napadača ‘sajdžija’ Zubera, sudija Feliks Brih nije pokazao na ‘belu tačku’, Portugalija je krenula u kontranapad, Bernardo Silva se našao u petercu Švajcarske gde je oboren, a arbitar je pokazao na penal.

Tada je stigao poziv iz VAR sobe i Nemac je otišao da pogleda snimak, ali duela u kaznenom prostoru Portugalije. Posle pogledanog snimka se Brih okrenuo i pokazao penal za ‘sajdžije’, usledio je šok na tribinama. Rodrigez je bio precizan – 1:1.

Feliks Brih baš voli Švajcarce, setimo se da je pre nešto manje od godinu dana pogurao ovu selekciju protiv Srbije na Mondijalu u Rusiji kada nije svirao penal nad Aleksandrom Mitrovićem i nije želeo da pogleda VAR. To je neka tajna veza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter