1
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Ruski gigant testira Zvezdu pred evropske izazove!

Objavljeno: 04.06.19 u 09:58

Provera u Austriji sa prijateljskim klubom zakazana je za 29. jun, a poslužiće treneru Vladanu Milojeviću da izabere adute pred start nove sezone.

Šampion Srbije protiv šampiona Rusije. Nisu u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona već test meč između Crvene zvezde i Zenita. Ovaj spektal je zakazan kako saznaje HotSport na pripremama u Austriji i na crti ce se naći prvaci dve zemje, koje spaja prijateljstvo, saradnja kod prelaska Vukašina Jovanović i zajednicki generalni sponzor „Gasprom“. Organizator priprema u Austriji utanačio je megdan za 29. jun u bazi ruskog giganta, koji će najverovatnije startovati od 17 časova. Termin početka će se utanačiti i ovo će biti pravi test za Beograđane i trenera Vladana Milojevića da izabere adute pred start u Evropi, koji je na programu 9. ili 10. jula. Prvi protivnik se čeka posle žreba koji je zakazan za dve nedelje, 18. juna u Nionu.

Crveno-beli će tokom dve nedelje boravka imati još tri testa. Na startu je niželigaš iz Austrije, kao zagrevanje i pored Apolona sa Kipra koga su pobedili prošle godine pogotkom Nenada Milijaša (25. jun) čeka se dogovor sa protivnicima.

Start je zakazan za petak, a već u nedelju sledi odlazak na Zlatibor do 15. juna, a onda posle dva dana selidba na glancanje forme u Austriju.

FOTO: STARSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter