in , , , ,

HOTSPORT SAZNAJE: Ruski gigant testira Zvezdu pred evropske izazove!

Provera u Austriji sa prijateljskim klubom zakazana je za 29. jun, a poslužiće treneru Vladanu Milojeviću da izabere adute pred start nove sezone.

Šampion Srbije protiv šampiona Rusije. Nisu u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona već test meč između Crvene zvezde i Zenita. Ovaj spektal je zakazan kako saznaje HotSport na pripremama u Austriji i na crti ce se naći prvaci dve zemje, koje spaja prijateljstvo, saradnja kod prelaska Vukašina Jovanović i zajednicki generalni sponzor „Gasprom“. Organizator priprema u Austriji utanačio je megdan za 29. jun u bazi ruskog giganta, koji će najverovatnije startovati od 17 časova. Termin početka će se utanačiti i ovo će biti pravi test za Beograđane i trenera Vladana Milojevića da izabere adute pred start u Evropi, koji je na programu 9. ili 10. jula. Prvi protivnik se čeka posle žreba koji je zakazan za dve nedelje, 18. juna u Nionu.

Crveno-beli će tokom dve nedelje boravka imati još tri testa. Na startu je niželigaš iz Austrije, kao zagrevanje i pored Apolona sa Kipra koga su pobedili prošle godine pogotkom Nenada Milijaša (25. jun) čeka se dogovor sa protivnicima.

Start je zakazan za petak, a već u nedelju sledi odlazak na Zlatibor do 15. juna, a onda posle dva dana selidba na glancanje forme u Austriju.

FOTO: STARSPORT

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POLICIJA SAOPŠTILA UZROK NESREĆE: Poznato šta je dovelo do tragedije i smrti Hose Antonija Rejesa

POSLEDNJA VEST: Požar na stadionu Crvene zvezde!