0
Evropske lige

RONALDOVA PONUDA IZ SNOVA: Da li je Juventus spreman da pusti Portugalca?!

Objavljeno: 03.06.19 u 13:42

Kristijano Ronaldo ponovo će biti u centru pažnje u prelaznom roku. Nakon što je prošle sezone nakon devet sezona u Madridu zamenio Real Juventusom, nešto slično moglo bi da se dogodi ponovo ovog leta.

Španski mediji danas su plasirali vest da je Pari Sen Žermen izrazio veliku želju da angažuje napadača Juventusa. Jedan od najboljih fudbalera sveta imao bi u Parizu adekvatan tretman jer su ‘sveci’ spremni da mu za dvogodišnji ugovor plate čak 50 miliona evra po sezoni.

Iako bi možda Ronaldo prihvatio ponudu bez mnogo razmišljanja, pita se Juventus. Ni navodno obeštećenje od 140 miliona evra neće po svemu sudeći da odobrovolji ‘staru damu’ koja ne želi da ga pusti nakon jedne sezone.

U nameri da osvoje prvu Ligu šampiona ekipa PSŽ-a nameravala je da proda Kilijana Mbapea ili Nejmara, ali ukoliko ne podignu ponudu u pokušaju da odobrovolje Juventus, od toga neće biti ništa, bar ne ovog leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter