0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

REKONSTRUKCIJA ‘ZMAJEVA’: Novi odlasci sa ‘krova’, Jovanović se nada inostranom angažmanu!

Objavljeno: 03.06.19 u 12:06

Fudbaleri Voždovca sezonu su završili neočekivano borbom u plej-autu. Pred ekipom je rekonstrukcija, a aktuelni su odlasci.

Ekipu je nakon isteka jednogodišnjeg ugovora sa Voždovcem napustio i defanzivac Marko Jovanović. On će kako HotSport saznaje karijeru nastaviti u Grčkoj ili Turskoj.

Jovanović je ove sezone dres Voždovca nosio na 30 mečeva. Imao je jedan pogodak i asistenciju na svom kontu. Karijeru je počeo u Partizanu u dva navrata, potom je nosio dres Visle iz Krakova, Voždovca u dva navrata i Larise. Odigrao je 23 meča za reprezentaciju Srbije do 21 godine, a bio je član i Olimpijske selekcije Srbije 2008. godine za koju je odigrao pet mečeva.

‘Zmajeve’ su već napustili Miloš Pavlović koji je dres Voždovca obukao na preko 200 mečeva, Dragoljub Srnić i Andrija Luković koji su se otisnuli u Poljsku. U narednim danima očekuju se prva pojačanja, a nesumnjivo je da će biti još odlazaka do prozivke koja je zakazana za 10. jun.

Na tragu informacija – Mirko Marković 

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter