0
Evropske lige

PAMETAN POTEZ UPRAVE ROME: Kako je ‘Vučica’ zaradila milione od finala lige šampiona?!

Objavljeno: 03.06.19 u 17:42

Fudbaleri Rome nisu bili ni blizu finala Lige šampiona, ali su od njega dobro zaradili.

Fudbaleri Liverpula osvojili su trofej Lige šampiona nakon pobede nad Totenhemom u Madridu od 2:0. ‘Redsi’ su Salaha kupili od Rome, a kada su se uverili da se poslovanje sa ‘Vučicom’ isplatili, u Rim su se vratili i po golmana. Umesto Lorisa Karijusa na gol Liverpula stao je Alison Beker.

Za njihov dolazak izdvojili su crveni 114,5 miliona, Mohamed Salah koštao je 42 miliona, a Alison Beker 72,5. Uprava Rome je imala velika očekivanja i verovala je da će igrači doneti uspeh Liverpulu. Zbog toga je uprava italijanskog tima mudro ubacila klauzlu u slučaju da sa njima u timu Liverpul postane šampion Evrope, Roma prihoduje dodatnih 4,5 miliona evra.

Salah i Beker su jedni od zaslužnijih za ovu titulu Lige šampiona i osvanje rekordnog broja bodova u Premijer ligi. Na kraju su klub koštali 119 miliona evra, što je za 26 miliona manje nego što su zaradili samo od prodaje Kutinja Barseloni koji je koštao 145 miliona evra.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter