0
Fudbal

OKUPLJANJE ‘ORLIĆA’: Selektor odgovorio ‘teško’ pitanje i otkrio zbog čega nema Grujića… (FOTO)

Objavljeno: 03.06.19 u 15:58

Mlada fudbalska reprezentacija spremna je za nove izazove.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović istakao je danas na okupljanju „Orlića“ pred Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu da je naše reprezentacije sam krov Evrope.

Želimo da budemo evropski prvaci! Uvek težimo najboljem i to je jedini ispravan stav. Imamo legitimno pravo da se nadamo tome, kao i sve ostale reprezentacije. Tu smo, među 12 najboljih u Evropi. To su sve izuzetni timovi, ali izuzetni smo i mi. Teren je merilo i tamo treba da se pokažemo. Da li ćemo mi uspeti u nameri ili neko drugi, pokazaće takmičenje, kazao je Đorović na okupljanju reprezentativaca.

Na spisku su se našli fudbaleri poput Luke Jovića, Nikole Milenkovića, Saše Lukića, Andrije Živkovića i Nemanje Radonjića koji će pre toga nastupiti i za A reprezentaciju u kvalifikacijama za EURO.

Ti igrači će prvo nastupati za A reprezentaciju, pa će nam se priključiti. Nadam se da će biti zdravi svi. Iskoristićemo to vreme između da se ugiramo i dostignemo maksimum, rekao je selektor.

Đorović je odgovorio i na pitanje zbog čega na spisku nema Marka Grujića.

– Kao što nikad nisam komentarisao igrače koji nisu na spisku, tako neću ni sad. Imam veliko poštovanje prema Marku, ali imam i prema svima ostalima koji su igrali, a sad nisu sa nama. Svi su oni budućnost srpskog fudbala, kaže Đorović.

Srbija će u Trstu igrati protiv Austrije, Nemačke i Danske u okviru grupe B, takmičenje se održava od 16. do 30. juna.

Foto: Starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter