0
Evropske lige

FOTO: uefa.com

NEDELJA IZ SNOVA ZA ‘KRALJEVE’: Real stvara nove ‘galaktikokse’ prva trojica stižu u toku nedelje!

Objavljeno: 03.06.19 u 17:08

Mediji u Španiji prenose da je Real na pragu nedelje iz snova u kojoj će potpisati trojicu kvalitetnih igrača.

Javna je tajna da je Luka Jović velika želja Reala, iako se činilo da je stvar završena, Ajntraht je počeo da se ‘femka’ i oteže kako bi izvukao što veće obeštećenje. Ajntraht je podigao cenu na 70 miliona, a danas su se pojavile informacije da bi timovi mogli da naprave kopromis i nađu se negde između 60 i 70 miliona.

Ono što je već sada sigurno jeste da će ‘srpski Falkao’ primati 10 miliona evra godišnje, a ugovor bi mogao da bude potpisan na pet godina.

„Marka“ je prenela i informaciju da bi u toku nedelje moglo da dođe do zvanične saradnje sa Edenom Azarom. Belgijski reprezentativac u finalu Lige Evrope odigrao je poslednji meč u dresu Čelzija sa kojim ne želi da produži ugovor, a u slučaju ‘plavci’ odbiju da puste Azara ovog leta, na zimu bi mogao da ode bez obeštećenja, a oni to sebi ne mogu da dozvole i sigurno je da će pokušati dobro da unovče talentovanog Edena Azara . Sva je prilika da će Čelzi na konto obeštećenja dobiti između 120 i 140 miliona evra.

Što se tiče Mendija, sve je maltene dogovoreno, ostali su još samo detalji, delegacija iz Madrida je bila u Lionu, pronašli su zajednički jezik sa upravom francuskog kluba, pa je jasno da je realizacija transfera veoma blizu.

Real bi dao kraja nedelje mogao da ozvaniči tri velika pojačanja, očekuje se da prvo obelodane dolazak Edena Azara, kao najvećeg, a potom i akvizicije Luke Jovića i Ferlana Mendija.

FOTO: uefa.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter