0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

NOVE UVREDE NA RAČUN SRBINA: ‘Mihajloviću prljavi Srbine navijači Rome te ne žele’ (FOTO)

Objavljeno: 02.06.19 u 21:44

Siniša Mihajlović je preporodio Bolonju u protekloj sezoni i postao je tražena roba u Italiji. Ipak, ne žele svi Mihajlovića.

Siniša Mihajlović je došao februara u Bolonju i ekipi doneo pobednički mentalitet, a to se odrazilo na krajnji rezultat i opstanak već unapred prežaljenog tima. Zbog toga je Mihajlović letnja želja mnogih klubova, a u poslednje vreme pominje se i mogućnost da naš stručnjak sedne na klupu Rome.

Navijači Rome još jednom su pokazali svoju netrpeljivost ka Srbima i nakon Aleksandra Kolarova uvredama se obratili i iskusnom stručnjaku koji dolazi iz Srbije. Na potpornom zidu u Rimu razvili su transparent kojim jasno stavljaju do znanja da nisu za Mihajlovićev dolazak u Romu.

Mihajloviću, prljavi Srbine, Romanisti te mrze, napisano je. Dok navijači Rome na nož dočekuju informaciju o potencionalnom dolasku Mihajlovića za njegove usluge zainteresovan je Juventus, a i Bolonja je izrazila želju da se saradnja nastavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter