0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDE O MILIJAŠU: Stanković: Prijateljstvo ostaje! Saša Ilić: Voleo bih da kažem nešto protiv njega (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.19 u 20:38

Nenad Milijaš od naredne sezone odlazi u penziju i kapitensku traku Crvene zvezde prepustiće nekome drugome.

O Nenadu Milijašu govorila velika fudbalska imena. U kratkom filmu koji je objavljen na Jutjub kanalu Crvene zvezde o Nenadu Milijašu govorili su Dejan Stanković, Marko Marin, Vladan Milojević, Saša ilić i Dušan Anđelković, a neke stvari otkrio nam je i sam Nenad Milijaš.

Dejan Stanković u superlativu je govorio o nekadašnjem saigraču iz reprezentacije.

– Poznavao sam njegovog brata od strica. Njega sam imao kasnije priliku da upoznam. Imao je veliku odgovornost u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji. Sećamo se njegovih penala kada je bilo najbitnije. Kada se završavaju karijere ostaje to prijateljstvo. Ne bih ga nazivao kolegom, već prijateljem, rekao je Dejan Stanković.

Saša Ilić je dodao da ne postoji čovek koji može da ne voli Nenada Milijaša.

Čudo od čoveka je Nenad Milijaš. Ja ne poznajem osobu koja ga ne voli. Voleo bih da kažem nešto protiv njega, ali je to nemoguće. Igrao sam protiv njega dok je bio u Zemunu i u Crvenoj zvezdi, a zajedno smo igrali u reprezentaciji. Nema osobe koja može nešto negativno da kaže o njemu, rekao je Saša Ilić.

Tridesetšestogodišnji Nenad Milijaš karijeru je počeo u Zemunu, u tri navrata nastupao je u Crvenoj zvezdi, nosio je još dres Vulverhemtona, Manisaspora, Hebeia i Nei Mongola. U dresu Srbije ubeležio je 25 nastupa. Za Crvenu zvezdu zabeležio je 250 nastupa.

Kompletnu reportažu možete da pogledate ispod. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter