0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SITNICE DELE LUTOVCA OD HUMSKE: Poznati su detalji ugovora prvog pojačanja crno-belih!

Objavljeno: 31.05.19 u 10:21

Klub iz Humske blizu je realizacije prvog posla za ovo leto.

Opremu ovog kluba prvi će zadužiti krilni vezista i doskorašnji kapiten Rada Aleksandar Lutovac.

Dvadesetjednogodišnji Beograđanin bi u Humsku trebalo da se preseli kao slobodan igrač, a čeka se samo formalnost oko ‘dobijanja papira’ od matičnog kluba. Kako je Lutovac nedavno tužio Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije ‘građevinare’ zbog neisplaćenih zarada (do tri meseca se toleriše), kako bi mogao da pređe u neki drug kluba čeka se presuda ovog tela, koja će biti najverovatnije u korist igrača.

Kako prenosi ‘Sportski žurnal‘ plata koju će Lutovac primati u crno-belom taboru manja je od deset hiljada evra, koliko se spekulisalo prethodnih dana. On bi u ovom klubu trebalo da zarađuje oko šest hiljada evra mesečno, što se može ispostaviti kao veoma dobar potez čelnika Partizana, s obzirom o kakvom je talentu reč.

Priliku da pokaže koliko ume Lutovac će imati već ovog leta i to sa nacionalnim timom do 21 godine, na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Tokom ove sezone u dresu Rada, on je odigrao 18 utakmica i postigao jedan gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter